Skip to main content

NL | EN

ID2Q logo

lighting stars

Licht & video ontwerpers

specialist in visuele ontwerpen voor tv-producties, bedrijfsevenementen, concerten, live evenementen en architainment.

Licht & video ontwerpers

specialist in visuele ontwerpen voor tv-producties, bedrijfsevenementen, concerten, live evenementen en architainment.

Meedenkende visuele ontwerpers

Vanaf het eerste idee (ID) en design tot en met de uitvoering en productie (Q) zijn onze visuele ontwerpers uw proactief meedenkende vertrouwenspartners. Wij helpen u om tot een geïntegreerde visuele totaalervaring te komen, op maat van uw verwachtingen, wensen en noden.

Visuele concepten zonder verrassingen

Out-of-the-box creativiteit en innovatie staan bij ieder project centraal. Onze up-to-date kennis laat ons toe om via de nieuwste licht- en videotechnologieën zowel creatief als op vlak van efficiëntie tot een optimaal resultaat te komen. Met onze no-nonsense aanpak vermijden we onverwachte kosten, wijzigingen of vertragingen.

Ruime ervaring in licht & video projecten

Met ruim 25 jaar ervaring kan het team van ID2Q een uitgebreid palmares voorleggen, waaronder ceremonies van de Olympische Spelen, Eurovision Song Contests, Rock Werchter, talrijke concerten in het Sportpaleis en de Lotto Arena, VRT-producties (De Tijdloze, VRT NWS, De Zevende Dag,...), Qmusic, NATO (Youth) Summit,... en vele andere licht & video projecten wereldwijd.

Nauwe samenwerking met audiovisuele partners

Als onafhankelijk bureau heeft ID2Q een ruim netwerk van gereputeerde technische en logistieke partners die onze visuele concepten in de praktijk kunnen brengen. Wenst u dat we samenwerken met uw eigen partners? Ook dat kan. Wij betrekken hen al zo vroeg mogelijk in het project, maar zijn van onze kant ook mee aanwezig tijdens de realisatie en productie.

ID2Q © 2024